Perfekt til en helg på center parcs

Ideel til en weekend i centre parcs

Forra sommeren tog vi til Center Parcs for en langhelg som familie. Vi gik til Eemhofparken. Vi trivdes virkelig her. I parken gik vi til et utrymningsrum, en dyrepark og en bowlinghal, og vi hyrde også en båd på eftermiddagen. Så vi har virkelig haft det godt!

Vi har en lille familie, som består af en 5-årig pige og en 1-årig dreng. I den anledning ville vi forsikre os om, at vi havde en god oplevelse, og efter en lang søgen stødte vi på DERYANs popup-telt. Dette felt er superhyggeligt, det er meget let og let at bruge tack vare det praktiske popup-system. Det her fineste forsøg gjorde, at vores barn kunne tage en eftermiddagslur var som helst, uanset var vi var lige da. Vi tog med os tältet överallt eftersom det är snyggt och kompakt. Det her tältet har hjälpt oss att undvika mycket stress, som alla föräldrar vet: du har precis lämnat huset och din son eller dotter vill gå och sova igen. I det øjeblik kommer teltet vel til pas.

Vores semester var virkelig en succes, og det beror delvis på Deryans telt. Jeg kan anbefale dette telt til alle med små børn. Vi tar den fortfarande med oss när vi åker bort en dag eller helg.

Læs næste

Kan jeg flyve med min baby? Læs alt om at rejse med den lille.
Åh, kom og se...

Skriv en kommentar

Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles integritetspolitik. Anvendelsesbetingelserne gælder.