10 tips til mammapresenter

10 tips til barselsgaver

Mammapræsentanter kan være meget vanskelige, hvad er passende og stadig originalt? Nedenfor finder du 10 fine præsentationer, som sikkert kommer til at gøre forældre og børn glade.

  1. Spela fitnesscenter

Er du ude efter en gave, som stimulerer dit barns udvikling og motorik? Titta inte längre! En Play Gym er en perfekt gave til familie og nære venner. Play Gym har en mjuk yta och avtagbara leksaksstolpar. Dette gør at lekmattan også kan bruges separat. De små leksakerna som ingår stimulerar barnet och introducerar det till hans första färdigheter!

  1. Tandbox eller hårlåsbox

At give en tandbox eller hårlåsbox i nutiden er måske ikke det første, du tænker på, men det kan betyde meget for forældre. De første tænder eller hårstrå er vanligtvis väldigt sentimentala för föräldrarna och de vill gärna behålla dem. En kartong ser till att den kan förvaras säkert och länge, en fin och billig present.

  1. Gipset uppsatt mage

En annan sentimental gåva: att göra en gipsavgjutning av den gravida magen. En gravid mage er noget, som ikke sker ofte i en kvindes liv, et øjeblik som bør bevares. Bäst resultat får du vid 34:e graviditetsveckan, så du får ingen mammapresent, men du kan ge den som tidig mammapresent. Det du også kan gøre som nuværende med gips er at gøre et tryk af hænderne på mamman eller pappan og barnet. Du kan give dette som mammapresent.

  1. Påminnelsekista

Og vi er ikke klar med de sentimentale gåvorna än. Små børn vokser hurtigt, og du vil beholde alt, hvad de finder eller tager imod. Födelsebesked, graviditetstest, första strumpor och första pyssel. Alt skal bevares og derfor er en mindeværdig og fin gave at give så de altid kan se tilbage på den.

  1. Baby-pool

Voresen kommer igen og allest börjar blomma igen og jag är nog inte den första som tänker på detta: sommaren kommer! Og hvad sker der med sommeren? Simning! Nu er det ikke så let for en bebis, men de synes stadig om at plaske rundt i vandet og koble af. pop-up poolen er let at fylde sammen og tage med dig, praktisk for hjemmet og på semestern! Og tack vare den 60 cm høje baldakin er barnet også skyddat fra solen.

  1. Ditt eget personliga häfte

Har du lyst til at få samme sag om og om igen? Du kan gøre hvert barn tilfreds med din egen personlige bog. En bog med dit barns navn i en fortælling om for eksempel Woezel og Pip eller Miffy. Hos Primera kan du til eksempel købe en fin bog til en god pris.

  1. Baby-album

Et babyalbum er perfekt til at give en mor en gave. Det hænder meget udvikling det første år, bebisen vokser enormt og mange milstolpar passerer, det er trevligt at fånga det på billeder. På den måde kan du altid se tilbage på det.

  1. Hemleveranskupong eller ta med egen mat

Nya föräldrar är tillräckligt upptagna med sitt nyfödda barn och matlagning kanske inte alltid är praktiskt. Så giv dem et presentkort fra Thuisbezorgd! Bestil utsökt mat och behöver inte tänka på att diska! Skulle du hellere lave noget til dem selv? Intet problem, at lave egen mad er også en sød gestus, og de bliver ikke tilfredse med det. Spørg bare om de har nogle allergier!

  1. Mödrakorg

Har du svært ved at vælge hvilken gave, der er bedst? Det er ikke noget problem! Alle små præsentationer i en korg er en superkul og original gave. En tröja, gosedjur, napp, babyschampo, blöjor och en badanka och voila, du är klar!

  1. Spørg dig selv, hvad forældrene har brug for

Du kan givetvis finde på noget selv, men om det virkelig ikke kommer frem eller du ikke finder noget originalt, kan du altid fråga föräldrarna själva vad de behöver. Overraskningen bliver mindre, men da vet du säkert att de kommer att gilla det!

Forhoppningsvis har disse tips hjulpet dig til at finde en fin præsentation, ellers kan du alltid kolla i vår hemsida för fina presentatörer. Och glöm inte att ge bröderna och systrarna en liten present!

Læs næste

Følelser, følelser og flere følelser!
Spise med børn

Skriv en kommentar

Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles integritetspolitik. Anvendelsesbetingelserne gælder.