Perfekt til en weekend i parken

Ideel til en weekend i centre parcs

L'été dernier, nous sommes allés à Center Parcs pour un long week-end en famille. Vi var alle i Eemhof-parken. Vi er virkelig underholdt her. I parken var vi i en udfoldelsessal, en børnezoo og en bowlingbane, og vi havde også en båd i eftermiddags. Vi er altså godt underholdt!

Vi har en lille familie bestående af en pige på 5 år og en dreng på 1 år. DERYAN C'est pour cette raison que nous voulions nous assurer d'avoir un bon lit umbrellaie et après une longue recherche, nous sommes tombés sur la tente pop-up de . Cette tente est super pratique, elle est très légère et facile à utiliser grâce au système pop-up pratique. Dette skønne telt giver vores børn mulighed for at slappe af uanset hvor, uanset hvor vi befinder os i øjeblikket. Vi har taget teltet med os overalt, fordi det er smukt og kompakt. Dette telt har gjort det muligt for os at undgå stress, som alle forældre ved: Du skal forlade dit hjem, og din søn eller din datter vil rejse. I dette øjeblik er forsøget nyttigt.

DeryanNos vacances ont certainement été un succès et cela est en partie dû à la tente de . Je peux recommander cette tente à toute personne ayant de jeunes enfants. Vi tager det altid med os, når vi tager af sted i løbet af en dag eller en weekend.

Læs derefter

Kan jeg flyve med min baby? Læs alt om at rejse med den lille.
Åh, kom og se...

lad os få en kommentar

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og brugsbetingelser gælder.