På semester med din baby sikrer du mindre stress!

På ferie med din baby: Sådan mindsker du stress!

At åka på semester med din bebis för första gången kan vara en utmaning, hur får du din bebis säkert och hur ser du till att ditt barn har det bra? Frågor som fortsätter att rinna genom ditt huvud, nedan kan du läsa hur du kan göra ditt semester lite mindre stressigt.

Resa med dit barn

Flyg:

Officielt kan du flyve 7 dage efter forlossningen (om forlossningen gik uden komplikationer). Det anbefales dog, at du flyver med dit barn først efter 6 uger, eftersom lungerne er færdigudviklede. Frem til 2 års alderen bør dit barn sidde i dit knæ eller i en vagn foran stolar. At have dine børn i knibe hele tiden kan være ret irriterende, hvorfor AirTraveller kan hjælpe til med at gøre det trevligare og lade dit barn sova bekvemt.

For at være på den sikre side, tag med dig ekstra babyprylar i håndtasken. Du ved aldrig, hvad der sker, og du vil være beredt på, at du må gå uden din taske under de kommende dage. Ta därför med dig extra kläder, blöjor, barnmat, salvor, babyservetter och solkräm.

Bil:

Planlæg din rejse i dele, så kører du ikke længere end 2 timer uden stop. Dette giver dit barn lidt tid til at strække sig på sig og få lidt frisk luft. Når du vælger et semestermål, så tag hensyn til, hvor længe dit barn kan holde til at køre bil. Hvis din baby holder sig under bilfærden, er det godt at have en flaska, mat og let leksaker redo. På den måde slipper du en stressende køretur. Tjek naturligvis også om din bilbarnestol er ordentligt sikret og sikker.

Destinationspladser

Kontrol med boligen om stedet er"barnsäker". Ett trevligt dyrt hotell är förstås rätt väg att gå, men det är förmodligen inte så barnsäkert, du har lite utrymme och du delar rummet med din bebis, vilket kan göra att din lilla får mindre trevlig sömn. Det som passerer dit barn bedre er et hus eller en bungalow. På denne måde har du alle de fine ting hjemmefra, og du kan sidde i haven og alene med din bjørn i soveværelset.

Var också uppmärksam på ljudet från ditt boende, att sitta bredvid ett nöjescenter är naturligtvis ingen bra idé. Du kan også kontrollere, om din bolig har en plaskdamm, en sovsäng (du kan også tage med dit eget sängtält) og en barnstol.

Nedan ser du 5 barnvänliga helgdagar:

  1. Menorca

Menorca har smuk natur, fint vejr med et svagt sluttande hav så at du kan leka sikkert i vandet med din lilla. Der findes mange børnevenlige ting at gøre på Menorca som en vandpark, delfinutflykt eller en lille dyrepark. De fleste boliger er helt inriktade på barn, såsom miniklubbar, barnpooler og underholdningsprogram.

  1. Frankrig

Det er ret tæt på, og du kan køre dertil med bil, så du kan sætte din egen takt og alligevel være helt væk fra hjemmet. Frankrig har mange børnevenlige boliger, især mange campingpladser. Förutom campingplatser finns det även många barnvänliga hotell! Og hvis det ikke er nok, så findes der også semesterparker inklusive Center Parcs. Du kan naturligvis nyde solen, naturen og den udsøgte mad i Frankrig.

  1. Holland

I dit eget land er naturligvis også en god idé. Vart du än går är det nära, vädret kan vara fantastiskt om du tar rätt ögonblick och i Nederländerna kan du också göra mycket med dina barn, som att gå till nöjesparker, simbassänger och djurparker. Det kan også være trevligare for dit barns første semester at rejse i dit eget land, så du har al kontrol og kan hurtigt komme hjem om det behövs.

  1. Grækenland

Grækenland er et smukt land, som er perfekt til dig og dit barn. De fleste lande her har også et svagt sluttende hav, og Grækenland er kendt for at have de bedste hoteller for børn. Kos, Kreta og Korfu er kendt som de mest børnevenlige øer i Grækenland. Om dit barn allerede kan spise har de tur, alla, ja, alla restauranger serverar pommes.

  1. Alt inklusive i Turkite

Et feriested, hvor alt gøres for dig. Låter inte det trevligt? Vælg derfor et All Inclusive-semester i Tyrkiet. Mat og dryck findes altid redo for dig og resorterna har også alt redo for dig og din baby, såsom underholdning, barnstolar og babysängar. Alt, hvad du behøver at tænke på, er, hvad du skal gøre. Sola på stranden eller låt ditt barn vänja sig vid vattnet för första gången. Det findes også rolige sager at gøre udenfor orten, som at besøge en by eller tage en promenad i naturen.

Planlæg ikke for meget på en dag

At tilbringe en hel dag i en by, tage en eventyrlig mountainbiketur og køre vandskoter med din lille er ikke den bedste idé. Du må tage hensyn til, at du ikke kommer til at kunne gøre så meget, som du gjorde, når du var på semester med venner. Planlæg derfor en sag pr. dag, så du har tilstrækkeligt med vila til din bebis, og at du også kan gøre noget.

Se hvad dit minisemester ser fram emot och hitta balansen mellan det du vill göra och ditt lilla barn. Det kan være anderledes, men det behøver ikke være mindre roligt. Specielt om du accepterer forandringerne og accepterer, at du får mindre tid til dig selv. Gå for eksempel til stranden og lad dig sammen, gå til plaskdamm eller tag en skøn promenad, mens din bebis sover i en buggy eller barnvagn .

Planer i tide, når du svarer om dit barns pas

Nu for tiden, når du passerer grænsen med din baby, behøver han eller hun et pas, som er gyldigt i fem år. Du må også tage et pasfoto på din bebs, det kan ibland være ganska jobbigt, din bebis måste sitta stilla med händerna nedåt. Dette kan ibland gå fel några gånger, så ta dig tid och planera det i god tid. Hur lång tid det tar att ansöka om babypass beror på din kommun, men tänk på att det tar mer än en vecka.

Læs næste

Spise med børn
Ferie i dit eget land

Skriv en kommentar

Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles integritetspolitik. Anvendelsesbetingelserne gælder.