Höst med små

Efterår med små børn

Det er en af de bedste tider på året igen, höst! Jeg er mamma til 2-åriga tvillingar och tillsammans med min man älskar vi hösten. Høsten er ideel for at svalke sig fra den varme sommer og være aktiv med børnene. Min mand og jeg elsker at træne og være ude i naturen, så vi involverer også vores tvillinger, hvor det er muligt.

Deryan Mitt mål med den här bloggen är att dela vår upplevelse av hösten med dig och tacka för att han stöttade den. Vi er som sagt en ret aktiv familie, vi fyra gillar till exempel att gå en promenad. Men med 2-åriga tvillingar kan man inte göra det längre än 15 minuter. Deryan Dette resulterede i vores første erfaring med, nemlig ROLO X2. Den perfekte vogn for 2! Vi som familie har tilryggalagt mange mil her. Ideel til korte eller lange strækninger.

Men det er bedre at gøre på efteråret end bare at gå. Vi er også aktive på cyklerne. Deryan Efter vores første oplevelse med bestämde vi oss också för att köpaBike-A-Way. En til far og en til mor, vi er trods alt fire. Vi liker å cykle til utomhuslekplatser eller gjennom skogen, perfekt i höstvädret, barna er alltid torra.

DeryanÄntligen vårt senaste förvärv från: Balanscykeln. Perfekt til at holde børnene aktive selv. Til eksempel kører vi gerne til en klappning eller pumpagård med cyklarna i bilen for at introducere børn til djuren, pumpor og resten som venter dem. Cyklerne får let plads i bilen, og vi tager dem ud igen ved resmålet.

Vi håber at kunne give dig nogle idéer om, hvad der er muligt med børn under efteråret. Deryan Vi vil takke for at have underlättat aktiviteter med tvillinger!

Læs næste

En overnatning i Disneyland
Følelser, følelser og flere følelser!

Skriv en kommentar

Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles integritetspolitik. Anvendelsesbetingelserne gælder.